Norde Midtfjellet
[Kart...]   Forside   Finne sti?   App   

Norde Midtfjellet

Terreng: Åpen skog
Høyde over havet: ?
Primærfaktor: ?Toppen av Norde Midtfjellet med utsikt til Sandviksfjellet og Rundemanen.

Dette er en fin liten fjellknaus med god utsikt i alle retninger. Det blåser mye her, men ellers er det et skikkelig kult sted.

Brushytta
I dalen mellom Norde Midtfjellet og Blåmanen ligger kiosken "Brushytta". Denne er åpen søndager fra 11 til 16. Brushytta er nylig ombygget, og den nye hytta sto ferdig i mai 2008.

Revurtjern
Revurtjern er et tjern på vestsida av Norde Midtfjellet. Her er det bygget blant annet en platting og ei bu. Bua er oppkalt etter en bjørnefigur som står ved siden av, og kalles derfor for Bjørnebu. Det er mulig å bade i tjernet.

Vei
Gå langs turveiene fra Fløyen, og følg skilting mot Brushytta (eventuelt kan du ta snarveien via stien fra Skomakerdiket). Når du kommer til en topp der veien begynner å gå litt nedover igjen, er det et skilt med teksten "Fjellhytten" og pil til høyre. Der tar du av fra veien, og går opp til VENSTRE. Om ikke lenge er du på toppen.Utsikt mot Fløyfjellet og Askøy.Sånn ser Norde Midtfjellet ut sett fra litt avstand. Toppen er altså den haugen oppe i midten på bildet. Den svært populære turveien fra Fløyen til Rundemanen passerer rett nedenfor toppen.


blog comments powered by Disqus


(C) 2009-2017 Christian Berge

Personvernerklering