Nattlandsfjellet
[Kart...]   Forside   Finne sti?   App   

Nattlandsfjellet

Terreng: Åpen skog
Høyde over havet: ?
Primærfaktor: ?Noen topper er mindre givende enn andre.

På Nattlandsfjellet er det bebyggelse nesten overalt. Hva som egentlig er høyeste punkt er litt vanskelig å se. Men jeg antar det er stedet med den tanken som ses på bildet over. Høyden her er minst 265 meter

Ved tanken er det imidlertid ikke noe særlig givende å være. Det er verken utsikt eller natur av betydning.

Men det finnes faktisk et lite skogsområde igjen ved det beste utsiktspunktet. Her står det også en varde (245 moh). Selv om denne skogen er veldig liten, er den allikevel veldig fin, og utsikta fra varden er glimrende.

Vei
Ta buss 81 til Nattlandsrinden. Her går det en liten vei oppover som er skilta med "privat vei". Følg denne, og du kommer opp til tanken.

Om du heller vil til utsiktspunktet med varden, så ligger dette på sørvestsida av åsen. Gå i så fall av ved Østre Nattlandsfjellet. Du ser her en sti som går inn i skogen rett fram. Etter om lag 3-4 minutters gange er du framme ved varden.Varden på Nattlandsfjellet, med utsikt rett fram mot Bergen sentrum.Nattlandsfjellet sett fra Landåsfjellet. Toppen med tanken på ligger litt til venstre for midten av bildet, mens varden ligger helt til høyre.Nattlandsfjellet sett fra Nattlandsåsen. Det som ser ut som toppunktet på dette bildet, er egentlig utsiktspunktet der varden står.


blog comments powered by Disqus


(C) 2009-2017 Christian Berge

Personvernerklering